Όλοι οι υπότιτλοι για The Karate Kid


The Karate Kid

The Karate Kid

» Downloads Υποτίτλων: 4575
» Βαθμολογία IMDB: 7.1
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 1984
» Διάρκεια: 126 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: www
» Περίληψη (Plot):
Ο εντεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) θα ήταν ο πιο δημοφιλής νεαρός στο Ντιντρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τον «προσγείωσε» στην Κίνα! Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε γρήγορα εκδηλώνει τη συμπάθειά του στην Μέι Γινγκ – και τα αισθήματα είναι αμοιβαία – όμως οι διαφορές στην κουλτούρα κάνουν αυτή τη φιλία μάλλον αδύνατη. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν τον βάζει στο στόχαστρο ο ‘αντίζηλός’ του Τσενγκ, φόβος & τρόμος του σχολείου χάρη στις ιδιαίτερες ικανότητές του στο κουνγκ-φου.
Χωρίς φίλους, σε μία άγνωστη χώρα, ο Ντρε δεν μπορεί παρά να δεχτεί τη βοήθεια του κ.Χαν (Τσάκι Τσαν), ο οποίος είναι αυθεντία στο κουνγκ-φου. Καθώς ο Χαν διδάσκει τον Ντρε ότι το κουνγκ-φου δεν είναι μόνο γροθιές, αλλά πειθαρχία και ωριμότητα, ο Ντρε συνειδητοποιεί ότι όταν θα αντιμετωπίσει όλους όσους τoν πολεμούν, θα δώσει τον αγώνα της ζωής του

Read more: http://pestamisa.blogspot.com/ The Karate Kid 2010 Greek Subs
http://pestamisa.blogspot.com/

Name  
From
1. The Karate Kid 1984 720p BluRay x264 MELiTE   GPaR
2. The Karate Kid 1984 HDTV 720p 32648   subs4free
3. The Karate Kid 1984 DvDrip Dvd rip   movieplace

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

 
[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button