Όλοι οι υπότιτλοι για House of the Rising Sun


House of the Rising Sun

House of the Rising Sun

» Downloads Υποτίτλων: 1681
» Βαθμολογία IMDB: 4.2
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2011
» Διάρκεια: 90 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: www
» Περίληψη (Plot):
Ο Ρέι, ένας πρώην αστυνομικός, έχει μόλις αποφυλακιστεί και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του. Ένα βράδυ, στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας, θα γίνει ληστεία και ο γιος του ιδιοκτήτη θα πέσει νεκρός.
Καθώς το εγκληματικό παρελθόν του Ρέι αρχίζει και γίνεται γνωστό σε όλους, αυτός θα ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό για να εντοπίσει του δράστες της ληστείας και της δολοφονίας του νεαρού, σε μία ύστατη προσπάθεια να αποκαταστήσει το όνομα και την υπόληψη του.

Όμως έτσι ο Ρέι θα μπει στα άδυτα της παρανομίας πάλι και ξαφνικά θα βρεθεί να είναι ο στόχος των συμμοριών και της αστυνομίας, οι οποίοι πλέον έχουν αρχίσει να τον θεωρούν ως τον κύριο ύποπτο για όλα, θέτοντας παράλληλα σε απόλυτο κίνδυνο την ίδια την ζωή του αφού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους άγραφους νόμους των αδίστακτων συμμοριών...

Name  
From
1. House of The Rising sun 2011 480p BRRip XviD AC3 CiNT EN Blazer 68   subs4free
2. House of The Rising sun 2011 BRRip Xvid AC3 Anarchy fasthd ShAaNiG Feel Feel vantorvantor KUTeam   subs4free
3. House Of The Rising Sun 2011 720p BluRay x264 FASTHD ENG   subs4free

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

 
[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button