Όλοι οι υπότιτλοι για U Turn


U Turn

U Turn

» Downloads Υποτίτλων: 3284
» Βαθμολογία IMDB: 6.8
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 1997
» Διάρκεια: 125 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: www
» Περίληψη (Plot):
Ο Bobby είναι ένας νεαρός τυχοδιώκτης, που πρόσφατα έχασε 2 δάχτυλα από τους μαφιόζους-τοκογλύφους, τους οποίους δεν φρόντισε να εξοφλήσει έγκαιρα. Στην προσπάθειά του να φτάσει στο Las Vegas το αυτοκίνητό του παρουσιάζει βλάβη στη μέση της ερήμου και αναγκάζεται να κατευθυνθεί στην κοντινότερη πόλη : το Superior...

Οι πάντες και τα πάντα στην πόλη αυτή κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Από τον καθυστερημένο γκαραζιέρη Darrell, μέχρι το Σερίφη Potter και το αταίριαστο ζευγάρι McKenna (παίζουν οι Jennifer Lopez και Nick Nolte). Για την ακρίβεια η πόλη είναι τόσο περίεργη, που είναι μάλλον το μοναδικό μέρος για να ηχήσουν ως "σοφές" οι αλλόκοτες κουβέντες του τυφλού ινδιάνου (Jon Voight).Μέσα στη γενική κακοτυχία του ο Bobby θα πέσει θύμα ληστείας, ζήλειας, ακόμα και χλευασμού από τον γκαραζιέρη. Και όταν όλα σου πανε στραβά, είσαι διατεθειμένος να φτάσεις στα άκρα - ακόμα και στο φόνο.

Name  
From
1. U Turn tyfli strofi 1997 DVDRip XviD   movieplace

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

 
[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button