Yπότιτλοι για το Brothers Sisters S02E11 The Missionary Imposition




Brothers & Sisters greek subs

Brothers Sisters S02E11 The Missionary Imposition

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 4
» Downloads Ταινίας: 54462
» Βαθμολογία IMDB: 7.2
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2006
» Διάρκεια: 60 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: "Brothers & Sisters"
» Περίληψη (Plot):
Η Kitty (Calista Flockhart) μετά από μια μακρόχρονη απουσία λόγω ενός τσακωμού με τη μητέρα της, αφήνει τον αρραβωνιαστικό της Jonathan (Matthew Settle) και επιστρέφει στην Καλιφόρνια, για να δώσει μια συνέντευξη και να εργαστεί ως παρουσιάστρια / σχολιάστρια σε ένα καλωδιακό talk show.

Στο πάρτυ των γενεθλίων της συναντά ξανά την οικογένειά της, διαπιστώνοντας πως κανείς δεν τα έχει πάει και τόσο καλά. Η κόντρα με τη μητέρα της Nora (Sally Field) δεν έχει κοπάσει, η αδελφή της Sarah (Rachel Griffiths), παντρεμένη με τον Joe Whedon (John Pyper-Ferguson) με τον οποίο έχουν 2 παιδιά, έχει αφήσει μια πολύ καλή δουλειά για να δουλέψει στην οικογενειακή επιχείρηση και προσπαθεί να σώσει ό,τι έχει απομείνει από τον γάμο της. O αδελφός της Kevin (Matthew Rhys) είναι ο δικηγόρος της οικογένειας, δηλωμένος gay, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει μια σωστή σχέση. Ο άλλος αδελφός, ο Tommy (Balthazar Getty) είναι παντρεμένος με την γλυκύτατη Julia (Sarah Jane Morris) και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση, βοηθώντας τον πατέρα του William (Tom Skeritt). Ο μικρότερος αδελφός, ο Justin (Dave Annable) παλεύει ανάμεσα στα τραύματα που του έχει αφήσει ο πόλεμος και στις εξαρτήσεις του. Ο θείος Saul (Ron Rifkin) στενός συνεργάτης και οικονομικός σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση, ζει τη ζωή του προσπαθώντας να προστατεύσει την αγαπημένη του αδελφή, Nora.


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο



Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0 %
No (0): 0 %
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

?λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Brothers And Sisters s02e11 NoTV HDTV   xsubs.tv
2. Brothers And Sisters s02e11 CTU 720p HDTV   xsubs.tv
3. Brothers And Sisters S02E11 ell 1   other
Για περισσότερους υπότιτλους για το Brothers & Sisters click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button