Yπότιτλοι για το Open Your Eyes 1997 1080p WEBRip x264 AAC5 1 YTS MX




Open Your Eyes greek subs

Open Your Eyes 1997 1080p WEBRip x264 AAC5 1 YTS MX

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 11
» Downloads Ταινίας: 4519
» Βαθμολογία IMDB: 7.8
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 1997
» Διάρκεια: 117 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: Abre los ojos
» Περίληψη (Plot):
Ο Cesar είναι ένας νέος,όμορφος,πλούσιος άντρας που ζει στην Ισπανία σε ένα πολυτελές σπίτι που κληρονόμησε από τους γονείς του όταν αυτοί πέθαναν.Τα έχει όλα και με τις γυναίκες τα πάει πολύ καλά κάτι που δεν ισχύει για τον κολλήτο του φίλο Pelayo o οποίος τον ζηλεύει για αυτό.
Ένα βράδυ ο Pelayo εμφανίζεται στο πάρτυ του Cesar με μία όμορφη και γοητευτική γυναίκα την Sofia.Όταν o Cesar την γνωρίζει και συζητάει λίγο μαζί της αρχίζει να νιώθει κάτι που δεν είχε ξανανιώσει ποτέ με άλλη γυναίκα..έρωτα.Παρότι η Sofia ήταν κοπέλα του καλύτερου του φίλου ο Cesar δεν διστάζει να την φλερτάρει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι της.
Το επόμενο πρωί όμως κάτω από το σπίτι της Sofia τον περιμένει η Nuria(o τελευταίος δεσμός του Cesar) η οποία ρίχνει επίτηδες το αυτοκίνητο σε ένα γκρεμό αλλάζοντας έτσι για πάντα την ζωή του Cesar.O Cesar θα επιζήσει από το ατύχημα αλλά το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί ολοσχερώς.Οι γιατροί του λένε ότι δεν μπορούν να τον βοηθήσουν κι έτσι ο Cesar "πέφτει" σε κατάθλιψη συνεχίζοντας να είναι ερωτευμένος με την Sofia.
Ένα βράδυ βγαίνει έξω για ποτό με την Sofia και τον Pelayo αντιλαμβάνεται πόσο άβολα αισθάνονται και οι δυο με την κατάστασή του.
Το επόμενο πρωί η τύχη του Cesar φαίνεται να αλλάζει.Η Sofia τον βρίσκει και του λέει πόσο ερωτευμένη είναι τελικά μαζί του και οι γιατροί τον καλούν για να τον ενημερώσουν για μια νέα επαναστατική μέθοδο που θα του διόρθωνε το πρόσωπο.
Ο Cesar είναι πιο χαρούμενος από ποτέ,τότε όμως αρχίζουν να γίνονται τα πιο περίεργα και τρομακτικά πράγματα και ο πραγματικός εφιάλτης για αυτόν μόλις άρχιζε...


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο




Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0%
No (0): 0%
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

’λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Abre los Ojos Open Your Eyes Amenabar 1997 Greek Subtitles   Greek Subs
2. Abre Los Ojos GR   subs4free
3. Abre los Ojos Open Your Eyes Amenabar RABiD   subs4free
Για περισσότερους υπότιτλους για το Open Your Eyes click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button