Yπότιτλοι για το Beyond a Reasonable Doubt 2009 1080p BluRay x264 DTS VHD gre




Beyond a Reasonable Doubt greek subs

Beyond a Reasonable Doubt 2009 1080p BluRay x264 DTS VHD gre

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 3
» Downloads Ταινίας: 5678
» Βαθμολογία IMDB: 5.8
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2009
» Διάρκεια: 106 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: Beyond a Reasonable Doubt
» Περίληψη (Plot):
Beyond a Reasonable Doubt
Beyond a Reasonable Doubt
Ο Peter Hyams θα εργαστεί για πρώτη φορά ως (αποκλειστικά και μόνον) Διευθυντής Φωτογραφίας στην επερχόμενη ταινία του γιου του. Του πήρε λίγο καιρό αλλά το κατάλαβε.
23 Ιουλ 2009, 13:40

Θοδωρής Καραμανώλης

Απ' την μία ο μαχητικός δικηγόρος κι απέναντι του ο διευθαρμένος εισαγγελέας: "Ο Χάντερ έχει επιτύχει 17 καταδίκες στη σειρά - πρωτοφανές νούμερο – χτίζοντας σταδιακά την πολιτική του φήμη. Ο Νίκολας πιστεύει ότι το έχει καταφέρει αυτό «φυτεύοντας» ψεύτικα στοιχεία που αφορούν το DNA στον τόπο των εγκλημάτων. Αποφασισμένος να αποκαλύψει το σκάνδαλο, ο Σ. Τζ. θέτει σε εφαρμογή ένα τολμηρό σχέδιο. Στόχος του είναι να συλλέξει περιστασιακά στοιχεία που να τον ενοχοποιούν ως δολοφόνο, και μετά να αποκαλύψει την παγίδα του, όταν ο Χάντερ κάνει λόγο για στοιχεία DNA, ξεσκεπάζοντας έτσι το διεφθαρμένο Εισαγγελέα. Όμως ο Χάντερ αποδεικνύεται παραπάνω έμπειρος και αδίστακτος αντίπαλος από όσο υπολόγιζε ο Σ. Τζ. κι έτσι ο νεαρός δημοσιογράφος πρέπει να στηριχτεί στην αγάπη και στην υποστήριξη της Έλα Κρίσταλ, μίας νεαρής εισαγγελέα που δουλεύει στο γραφείο του Χάντερ, προκειμένου να σώσει την καριέρα και τη ζωή του." Κανένας απ' τους δύο δεν λειτουργεί απ' την καλή του την καρδιά, ο ένας ονειρεύεται το Pulitzer και ο άλλος την καρέκλα του γερουσιαστή...

Παιχνίδια εξουσίας και αυτεπάγγελτης πειθούς που υπό τον ευρυγώνιο του Peter Hyams γίνονται ένα σφιχτό και τρομερά φωτογραφημένο θρίλερ. Όποτε η δράση ξεφεύγει απ' την δικαστική αίθουσα, ο χρόνος μέσα στην οποία σκόπιμα έχει περιοριστεί, το Beyond a Reasonable Doubt βρίσκει τους ήρωες του παγιδευμένους σε στενούς διαδρόμους και εκνευριστικά υπολογισμένα κοντινά πλάνα, ταυτίζοντας την περιβάλλουσα διαφθορά σε όλα τα επίπεδα με την κλειστοφοβία. Η αίσθηση σ' ακολουθάει ακόμη και στην άπλα του πολυόροφου γκαράζ (όπου εκτιλύσσεται η καλύτερη σκηνή της ταινίας) ή του άδειου σαλονιού της φυλακής. Ο σκηνοθέτης με την πλανοθεσία του "παγιδεύει" υποδειγματικά τον ρεπόρτερ και τη δικηγόρο αναγκάζοντας τους να δράσουν ως ντέτεκτιβ για να γλιτώσουν, αναδεικνύοντας έτσι την αστυνομική πλοκή πάνω απ' τα πειστήρια και τις δίκες.

Χαζεύοντας με τον τρόπο που ο Hyams αξιοποιεί τις φωτοσκιάσεις, θυμάσαι πως ανάλογα είχε πράξει κι ο Fritz Lang εν έτει 1956. Yπογράφοντας την πιο αδύναμη δουλειά του στην Αμερική, προσπάθησε κάπως έτσι να ξεπεράσει τον ηθικοπλαστικό χαρακτήρα του σενάριου και τελικά έφτιαξε κάτι που οι σύγχρονοί του ονόμασαν δικαστικό νουάρ (ευφημισμός της αποπροσανατολισμένης κριτικής...).

Δυστυχώς, πάνω που έχεις αποφασίσει να δώσεις άφεση στον Hyams για τις αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος, έρχεται η ψυχαναγκαστική και άτσαλα υλοποιημένη ανατροπή του φινάλε να τα γκρεμίσει όλα. Περισσότερο κι απ' την υπερβολή του τι γίνεται, είναι τα απλανή βλέματα, η κακόγουστη πιτζαμοαντιπαράθεση και η ασυναρτησία του τελικού διαλόγου. Εκεί θυμάσαι και όλες τις υπόλοιπες αφέλειες του σεναρίου (που μέχρι εκείνο το σημείο δεν σε ένοιαζαν) και βγαίνεις απ' την αίθουσα με μια πολύ πικρή γεύση στο στόμα.



Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο




Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0%
No (0): 0%
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

’λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Beyond A Reasonable Doubt GR LiMiTED 720p BluRay x264 PROFiLE 2009 giovanni7 1083136   subs4free
2. Beyond A Reasonable Doubt 2009 PROPER DVDRip XviD PIRATERNA giovanni7   subs4free
3. Beyond A Reasonable Doubt GR 2CDs LiMiTED DVDRip XviD ARROW giovanni7 1083078   subs4free
Για περισσότερους υπότιτλους για το Beyond a Reasonable Doubt click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button