Yπότιτλοι για το 2004 Spider Man 2 1280x528 DTS Greek




Spider-Man 2 greek subs

2004 Spider Man 2 1280x528 DTS Greek

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 26
» Downloads Ταινίας: 48594
» Βαθμολογία IMDB: 7.4
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2004
» Διάρκεια: 127 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: Spider-Man 2
» Περίληψη (Plot):
Ο Peter Parker βρίσκεται σε οριακό σημείο στη ζωή του. Προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις του και να τα καταφέρει σε κάθε τομέα της πολύπλευρης ζωής που έχει επιλέξει. Οι σπουδές του έχουν μείνει πίσω. Η part-time δουλειά του σε πιτσαρία αποφέρει περισσότερα έξοδα παρά κέρδος. Το αφεντικό του στην εφημερίδα απορρίπτει χωρίς δεύτερη ματιά κάθε φωτογραφία που δεν είναι του Spider-Man.
Τα έσοδα του είναι ελάχιστα και δεν μπορεί να βοηθήσει την θεία του που διώχνεται από το σπίτι της. Eχει απομακρυνθεί συνειδητά από τους καλύτερους του φίλους: τον Harry λόγω της ψύχωσής του να ανακαλύψει ποιος είναι ο Spider-Man που σκότωσε τον πατέρα του, και την Mary Jane επειδή δεν θέλει να την εμπλέξει σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Του είναι πολύ δύσκολο να προσπαθεί να βοηθά τον κόσμο τη στιγμή που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητά του.
Έτσι παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον ήρωα και να επικεντρωθεί στον Peter Parker. Eως ότου ο Dr. Otto Octavius μεταμορφωθεί σε Doc Ock, σπείρει τον πανικό στην Νέα Υόρκη, απειλήσει τα κοντινά του πρόσωπα και ο κόσμος ζητήσει την επιστροφή του ήρωα. Η στολή θα ξαναφορεθεί, τα γυαλιά θα πεταχτούν, και θα επιστρατέψει όλες του τις δυνάμεις για αυτό που πλέον φαίνεται να είναι ο προορισμός του να κάνει. «With great power comes great responsibility»


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο




Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0%
No (0): 0%
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

’λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Spiderman 2   Greek Subs
2. Spiderman 2 2004 720p BluRay x264 SiNNERS   Greek Subs
3. Spiderman 2 dvd rip Xvid Rets   Greek Subs
Για περισσότερους υπότιτλους για το Spider-Man 2 click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button