Yπότιτλοι για το Snow White And The Seven Dwarfs 1937 720p BluRay x264 YTS AM ell




Snow White and the Seven Dwarfs greek subs

Snow White And The Seven Dwarfs 1937 720p BluRay x264 YTS AM ell

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 24
» Downloads Ταινίας: 7559
» Βαθμολογία IMDB: 7.7
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 1937
» Διάρκεια: 83 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: Snow White and the Seven Dwarfs
» Περίληψη (Plot):
Ήταν κάποτε μία βασίλισσα. Ευχήθηκε να είχε μία κόρη άσπρη σαν το χιόνι. Σύντομα γέννησε ένα κορίτσι, όπως το είχε ευχηθεί. Το ονόμασε Χιονάτη. Αλλή η βασίλισσα πέθανε μετά τη γέννηση της Χιονάτης. Ο βασιλιάς ξαναπαντρεύτηκε. Η καινούρια βασίλισσα ήταν πολύ όμορφη. Δεν ήταν καλή βασίλισσα. Δεν ήθελε καμία άλλη γυναίκα να είναι πιο όμορφη από αυτήν.
Η βασίλισσα είχε ένα μαγικό καθρέφτη. Κάθε μέρα κοιταζόταν σ' αυτόν και τον ρωτούσε: 'Καθρέφτη ποιά είναι η ωραιότερη απ' όλες;' Ο καθρέφτης απαντούσε:"Ω, βασίλισσα, εσύ είσαι η ωραιότερη απ' όλες". Τα χρόνια πέρασαν. Η Χιονάτη εξελίχθηκε σε μια όμορφη γυναίκα. Η βασίλισσα κοιτάχτηκε στον καθρέφτη ως συνήθως. Ο καθρέφτης είπε:"Είσαι όμορφη. Αλλά η Χιονάτη είναι πιο όμορφη από σένα." Η βασίλισσα θύμωσε με τη Χιονάτη. Ήθελε να σκοτώσει τη Χιονάτη. Έτσι, κάλεσε ένα κυνηγό και είπε:"Πάρε τη Χιονάτη σε ένα δάσος και σκότωσέ την. Φέρε μου την καρδιά της." Ο κυνηγός πήρε τη Χιονάτη σ' ένα δάσος. Τη λυπήθηκε. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει. Την άφησε στο δάσος. Σκότωσε ένα ελάφι και πήρε την καρδιά του στη βασίλισσα. Η βασίλισσα ήταν πολύ ευτυχισμένη. Η Χιονάτη περιπλανήθηκε στο δάσος. Είδε ένα μικρό σπίτι. Καθώς δεν ήταν κανείς, μπήκε μέσα. Μέσα στο σπίτι είδε εφτά μπολ και εφτά κουτάλια. Πεινασμένη καθώς ήταν έφαγε λίγη πουτίγκα και ήπιε λίγο γάλα. Ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια και αποκοιμήθηκε. Δεν ήξερε ότι ανήκε στους εφτά νάνους.Μετά από λίγη ώρα οι νάνοι μπήκαν στο σπίτι τους και την είδαν να κοιμάται. Τότε η Χιονάτη ξύπνησε και τους είπε την ιστορία της. Αυτοί, την συμβούλεψαν να μην ανοίξει την πόρτα σε κανέναν...


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο




Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0%
No (0): 0%
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

’λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Snow White The Seven Dwarfs   Greek Subs
2. Snow White And The Seven Dwarfs 1937 720p BluRay x264 CiNEFiLE 1077935   subs4free
3. Snow White And The Seven Dwarfs 1937 720p BluRay x264 CiNEFiLE   other
Για περισσότερους υπότιτλους για το Snow White and the Seven Dwarfs click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button