Yπότιτλοι για το Dr Strangelove 1964 720p BluRay x264 anoXmous




Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb greek subs

Dr Strangelove 1964 720p BluRay x264 anoXmous

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 24
» Downloads Ταινίας: 15758
» Βαθμολογία IMDB: 8.5
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 1964
» Διάρκεια: 95 min
» Περίληψη (Plot):
Ο μανιωδης αντικομμουνιστης Στρατηγος Jack Ripper, διοικητης μιας αμερικανικης αεροπορικης βασης, αποφασιζει (κατα παραφραση του Clemanceau) οτι ο πολεμος ειναι πολυ σημαντικη υποθεση, για να μεινει στα χερια των πολιτικων και, εκμεταλλευομενος ενα απορρητο σχεδιο επιθεσης με πυρηνικα οπλα εναντιον της Ρωσιας, για το οποιο δεν απαιτειται η προηγουμενη εγκριση του προεδρου των ΗΠΑ, στελνει τα βομβαρδιστικα Β52 της δικαιοδοσιας του με αποστολη να ριξουν το ατομικο οπλισμο τους σε στρατηγικους στοχους της Σοβιετικης Ενωσης, πειθοντας παραλληλα τους αντρες της μοναδας του, οτι οι Ρωσοι εχουν ηδη επιτεθει υπουλα και ο πολεμος μαινεται.

Οι Ρωσοι εντωμεταξυ εχουν εκπονησει και ολοκληρωσει ενα σχεδιο ολοκληρωτικης καταστροφης του πλανητη, σε περιπτωση που θα δεχθουν επιθεση, γεγονος που οι ΗΠΑ αγνοουν, μεχρι τη στιγμη που ενημερωνονται για την επικειμενη επιθεση και προσπαθουν σε συνεννοηση με τον Ρωσο πρωθυπουργο να αναστρεψουν την κατασταση.

Ο μονος που μπορει να βοηθησει στην ανακαλυψη του μυστικου κωδικα ανακλησης των Β52 ειναιο Βρετανος αξιωματικος Lionel Mandrake, προερχομενος απο προγραμμα ανταλλαγης αξιωματικων μεταξυ Αγγλιας και ΗΠΑ, δευτερος τη ταξει στη μοναδα του στρατηγου Ripper.

Κεντρικο προσωπο της ιστοριας και ο Ταγματαρχης Kong, κυβερνητης ενος απο τα Β52, που αγνοωντας την πραγματικοτητα, προσπαθει με αυτοθυσια να ριξει τις πυρηνικες βομβες που μεταφερει το αεροσκαφος του στους στοχους που του εχουν δοθει.

Ο πρωην ΝΑΖΙ και νυν ειδικος συμβουλος επι θεματων πυρηνικου εξοπλισμου των ΗΠΑ, Dr.Strangelove, καλειται να δωσει την υστατη λυση...


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο




Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0%
No (0): 0%
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

’λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Dr Strangelove   Greek Subs
2. Dr Strangelove DVDRip XviD Parkyns   Greek Subs
3. Dr Strangelove   Greek Subs
Για περισσότερους υπότιτλους για το Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button