Yπότιτλοι για το Boyhood 2014 BRRip 720p x264 AAC English Castellano URBiN4HD ell




Boyhood greek subs

Boyhood 2014 BRRip 720p x264 AAC English Castellano URBiN4HD ell

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 2
» Downloads Ταινίας: 17172
» Βαθμολογία IMDB: 9.0
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2014
» Διάρκεια: 165 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: none
» Περίληψη (Plot):
Το 2002 ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ αποφάσισε να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Πέρασε από οντισιόν ένα μικρό αγόρι, τον εξάχρονο τότε Ελαρ Κολτρέιν, έχοντας σκοπό να ξεκινήσει μαζί του ένα μεγάλο κινηματογραφικό ταξίδι ενηλικίωσης, το οποίο ολοκληρώθηκε μόλις φέτος. Το «Μεγαλώνοντας», που βγήκε αυτήν την εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες, είναι η μοναδική ταινία μυθοπλασίας η οποία έχει γυριστεί σε βάθος 12 ετών, με τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου να διακρίνονται πάνω στους ήρωές της. Το γεγονός και μόνο ότι μια παραγωγή κατάφερε να ξεπεράσει τα άπειρα απρόοπτα και τις δυσκολίες που θα μπορούσαν να προκύψουν (και πιθανότατα προέκυψαν) όλο αυτόν τον καιρό είναι εντυπωσιακό.

Αυτά ωστόσο -αν και θαυμαστά όπως είπαμε- δεν φτάνουν για να γίνει μια καλή ταινία. Ομως το «Boyhood», όπως είναι ο πρωτότυπος και πολύ ακριβέστερος τίτλος, δεν είναι απλά καλή αλλά εξαιρετική ταινία. Εχοντας ως πυρήνα την απλούστατη ιστορία ενός αγοριού που μεγαλώνει στο Τέξας, ο Λινκλέιτερ σχηματίζει έναν ολόκληρο καμβά πάνω στον οποίο διακρίνονται οι πινελιές της καθημερινότητας, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της αμερικανικής κοινωνίας καθώς και ιστορικά γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας. Σαν ένας Φόρεστ Γκαμπ σε μικρογραφία, ο νεαρός Μέισον παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ανοησία και τις συνέπειες του πολέμου στο Ιράκ, τη λαχτάρα και την επιτυχία της εκλογής Ομπάμα: όλα φαινομενικά είναι στο φόντο κι όμως τόσο κοντά στην ουσία όσων το φιλμ προσπαθεί να επικοινωνήσει.


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο



Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0 %
No (0): 0 %
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

?λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Boyhood 2014 720p BluRay x264 YIFY gre   other
2. Boyhood 2014 1080p 720p BrRip x264 YIFY   other
3. Boyhood 2014 720p WEBRiP x264   subs4free
Για περισσότερους υπότιτλους για το Boyhood click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button