Yπότιτλοι για το Rome S01E09 720p BluRay x264 400MB Pahe in ell




Rome greek subs

Rome S01E09 720p BluRay x264 400MB Pahe in ell

» Γλώσσα υπότιτλου: Ελληνικά
» Πηγή: other
» Downloads Υπότιτλου: 20
» Downloads Ταινίας: 101604
» Βαθμολογία IMDB: 9.0
» IMDB Link: IMDB
» Έτος Παραγωγής: 2005
» Διάρκεια: 90 min
» Επίσημη Ιστοσελίδα: "Rome"
» Περίληψη (Plot):
Βρισκομαστε στο ετος 52 π.Χ. Τετρακοσια χρονια μετα την ιδρυση του Ρωμαικου κρατους, η Ρωμη ειναι η πλουσιοτερη πολη στον κοσμο, μια κοσμοπολιτικη μητροπολη ενος εκατομμυριου κατοικων, το κεντρο μιας διαρκως επεκτινομενης αυτοκρατοριας. Το κρατος ιδρυθηκε πανω στις αρχες του διαμοιρασμου της εξουσιας και του εντονου προσωπικου ανταγωνισμου, μην επιτρεποντας ποτε σε εναν μονο ανθρωπο να ασκει απολυτη εξουσια. Τωρα ομως, αυτες οι αρχες καταρρεουν μεσα στη διαφθορα και την υπερβολη. Η κυβερνωσα ταξη εχει γινει υπερβολικα πλουσια, με μια διαρκως φθηνουσα προσηλωση στις παλιες αξιες της Σπαρτιατικης πειθαρχειας και της κοινωνικης ενοτητας. Υπαρχει πλεον ενα μεγαλο χασμα αναμεσα στις ταξεις. Το νομικο και πολιτικο συστημα ειναι αποδυναμωμενο, και η εξουσια σταδιακα περναει στους στρατιωτικους.
Μετα απο οκτω χρονια πολεμου, ο Γαιος Ιουλιος Καισαρας εχει τελειωσει την αριστοτεχνικη του κατακτηση της Γαλατιας και επιστρεφει στη Ρωμη. Εχει μαζι του λεγεωνες απο σκληροτραχηλους, πιστους ανδρες, αμυθητα πλουτη σε δουλους, χρυσο και λαφυρα, και μια λαικιστικη ατζεντα για ραγδαιες κοινωνικες αλλαγες. Η αριστοκρατια εχει τρομοκρατηθει και τον απειλει με δειωξεις για εγκληματα πολεμου σε περιπτωση που φθασει στη Ρωμη. Η ευαισθητη εξισοροπιση δυναμεων εκφραζεται στη Γερουσια, απο τον παλιο φιλο, συντροφο και μεντορα του Καισαρα, τον Πομπηοιο.
Αυτη ειναι η κατασταση οταν δυο στρατιωτες της 13ης λεγεωνας του Καισαρα, ο Λουκιος και ο Τιτος, στελνονται σε μια αποστολη στα δαση της Γαλατιας προκειμενου να αναζητησουν το κλεμενο εμβλημα της λεγεωνας, το ενωτικο συμβολο του στρατου, ξεκινωντας ετσι μια αλληλουχια καταστασεων που θα τους εμπλεξει σε μεγαλα γεγονοτα της Ρωμαικης ιστοριας. Μια ανθρωπινη ιστορια αγαπης και προδοσιας, αφεντων και σκλαβων, ανδρων και των γυναικων τους, το "ROME" καταγραφει ιστορικες εποχες οπου το Ρωμαικο δημοκρατικο κρατος κατερευσε οριστικα και εδωσε τη θεση του σε μια αυτοκρατορια.


Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο



Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?


Τρέχουσα βαθμολογία υπότιτλου:
Yes (0): 0 %
No (0): 0 %
Total Votes: 0



Αναφορά προβλήματος σχετικά με τον υπότιτλο

?λλοι Υπότιτλοι ταινίας/σειράς:
Name  
From
1. Rome 1x09 hdtv lol   Greek Tv Subs
2. Rome 1x09 hdtv lol sync   Greek Tv Subs
3. Rome s01e09 CtrlHD 720p BluRay   xsubs.tv
Για περισσότερους υπότιτλους για το Rome click εδω
 

Bookmark/Share

Αναζήτηση

Δείτε ακόμα

Η ιδέα

Να δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές.

[X] Κλείσιμο Παράθυρου

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button